Find vej

Her finder du klinikken

Din reumatolog Jannie Beier har klinik på adressen: Skt. Anne Plads 2, 4. sal, 5000 Odense C.

Beliggende i Skt. Anne Lægehus

Klinikken har lokaler i Skt. Anne Lægehus, der er Danmarks største. Med sine 32 forskellige klinikker samler lægehuset en lang række forskellige specialer under sit tag. Det gælder blandt andet i form af praktiserende læger, speciallæger, tandlæger og fysioterapeuter. Din lokale reumatolog i Odense er kort sagt en del af et lægehus med bred faglighed og et mangesidet behandlingstilbud.

En central placering

Skt. Anne Lægehus ligger i forlængelse af gågaden midt i Odense centrum. Den centrale placering gør det nemt at komme både til og fra din konsultation hos reumatologen. Det gælder, uanset om du er gående, i bil eller med offentlig transport. Der er mange gode parkeringsmuligheder og kort vej til busforbindelserne. Sidstnævnte indebærer både bybusforbindelserne, men også den gratis Citybus i Odense, der kører lige forbi vores dør.

Parkeringsforhold

Er du i bil, kan du frit benytte parkeringspladsen foran Skt. Anne Lægehus så vel som de mange andre parkeringspladser omkring lægehuset. Vi anbefaler dog i alle tilfælde, at du kommer i god tid for at sikre dig en plads, særligt hvis du ønsker at parkere foran lægehuset. Er der optaget her, kan du med fordel søge ud i området, bag lægehuset eller til Parkeringshuset Filosoffen, der også ligger tæt på klinikken.

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse, ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere.