Find vej

Her bor vi

Din reumatolog Jannie Beier har klinik på adressen: Skt. Anne Plads 2, 4. sal, 5000 Odense C.

Beliggende i Skt. Anne Lægehus

Klinikken har lokaler i Skt. Anne Lægehus, der er Danmarks største. Med sine 32 forskellige klinikker samler lægehuset en lang række forskellige specialer under sit tag. Det gælder blandt andet i form af praktiserende læger, speciallæger, tandlæger og fysioterapeuter. Din lokale reumatolog i Odense er kort sagt en del af et lægehus med bred faglighed og et mangesidet behandlingstilbud.

En central placering

Skt. Anne Lægehus ligger i forlængelse af gågaden midt i Odense centrum. Den centrale placering gør det nemt at komme både til og fra din konsultation hos reumatologen. Det gælder, uanset om du er gående, i bil eller med offentlig transport. Der er mange gode parkeringsmuligheder og kort vej til busforbindelserne. Sidstnævnte indebærer både bybusforbindelserne, men også den gratis Citybus i Odense, der kører lige forbi vores dør.

Parkeringsforhold

Er du i bil, kan du frit benytte parkeringspladsen foran Skt. Anne Lægehus så vel som de mange andre parkeringspladser omkring lægehuset. Vi anbefaler dog i alle tilfælde, at du kommer i god tid for at sikre dig en plads, særligt hvis du ønsker at parkere foran lægehuset. Er der optaget her, kan du med fordel søge ud i området, bag lægehuset eller til Parkeringshuset Filosoffen, der også ligger tæt på klinikken.