Klinikken

Hvem er vi?

Jannie Beier01

Jannie Beier

Speciallæge
Jannie Beier er speciallæge i reumatologi og ejer af klinikken for reumatologi på Skt. Anne Plads i Odense. Efter sin grunduddannelse som læge i 1981 fra Syddansk Universitet i Odense blev hun i 1993 færdiguddannet som speciallæge i reumatologi, og hun har siden 1997 været indehaver af egen speciallægepraksis.
Bettina01

Bettina Christensen

Sekretær
Bettina Christensen er uddannet lægesekretær og har været ansat hos din lokale Reumatolog i Odense siden 2007. Hun er en af de første, du møder i klinikken, og den du er i kontakt med ved tidsbestilling. Bettinas arbejde indebærer diverse sekretæropgaver, men hun er også tovholderen i dit udrednings- og behandlingsprogram. Ud over reumatologen Jannie Beier, er det altså primært Bettina, du er i kontakt med i løbet af dit behandlingsforløb.
Claus Guldfeldt02

Claus Guldfeldt

It-chef
Claus Guldfeldt er it-chef for de administrative forhold og deltager i afvikling af projekter i Medicon A/S regi.

Vi arbejder for kvaliteten af din patientoplevelse

I klinikken arbejder vi med kvalitetssikring og patientsikkerhed i henhold til den Danske Kvalitetsmodel, DDKM. Dette gør vi for at give dig den bedst mulige patientoplevelse i forbindelse med dit udrednings- og behandlingsforløb. Den Danske Kvalitetsmodel består af en række målsætninger for god kvalitet. Disse omhandler bl.a. planlægning af behandlingsforløb og forskrifter for håndtering af prøvesvar eller medicin.

Klinikken 1

Din lokale reumatolog i Odense er akkrediteret

Styrelsen for Patientsikkerhed vedtog i 2014 et lovpligtligt tilsyn af bl.a. praktiserende speciallæger. Dette tilsyn blev foretaget af to embedslæger i vores klinik d. 25. november i 2014, og klinikken blev godkendt uden anmærkninger. Embedslægerne bemærker, at “behandlingsstedet opfylder målepunkterne. Sundhedsstyrelsen har ingen anmærkninger i øvrigt til de undersøgte forhold på behandlingsstedet.” Gyldighedsperioden for denne akkreditering er fra d. 25.04.2016 til 20.06.2019. Ønsker du at læse tilsynsrapporten, kan du klikke her.

Vi arbejder for din tilfredshed

Som endnu et led i bestræbelsen på at øge kvaliteten af din patientoplevelse deltager klinikken i den i overenskomsten mellem RLTN og FAPS aftalte patienttilfredshedsundersøgelse. Læs rapporten her.

Tilsynsrapporten, patienttilfredshedsundersøgelse samt klinikkens privatlivspolitik er alle præsenteret i klinikkens informationsmappe placeret i venteværelset.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse, ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere.