Klinikken

Hvem er vi?

Klinikken 1

Jannie Beier

Speciallæge Jannie M. Beier

Jannie Beier er speciallæge i reumatologi og ejer af klinikken for reumatologi på Skt. Anne Plads i Odense. Efter sin grunduddannelse som læge i 1981 fra Syddansk Universitet i Odense blev hun i 1993 færdiguddannet som speciallæge i reumatologi, og hun har siden 1997 været indehaver af egen speciallægepraksis.

Bettina02

Bettina Christensen

Lægesekretær Bettina

Bettina Christensen er uddannet lægesekretær og har været ansat hos din lokale Reumatolog i Odense siden 2007. Hun er en af de første, du møder i klinikken, og den du er i kontakt med ved tidsbestilling. Bettinas arbejde indebærer diverse sekretæropgaver, men hun er også tovholderen i dit udrednings- og behandlingsprogram. Ud over reumatologen Jannie Beier, er det altså primært Bettina, du er i kontakt med i løbet af dit behandlingsforløb.

Klinikken 2

Claus Guldfeldt

It-chef

Claus Guldfeldt er it-chef for de administrative forhold og deltager i afvikling af projekter i Medicon A/S regi.

Vi arbejder for kvaliteten af din patientoplevelse

I klinikken arbejder vi med kvalitetssikring og patientsikkerhed i henhold til den Danske Kvalitetsmodel, DDKM. Dette gør vi for at give dig den bedst mulige patientoplevelse i forbindelse med dit udrednings- og behandlingsforløb. Den Danske Kvalitetsmodel består af en række målsætninger for god kvalitet. Disse omhandler bl.a. planlægning af behandlingsforløb og forskrifter for håndtering af prøvesvar eller medicin.

Klinikken 3

Din lokale reumatolog i Odense er akkrediteret

Klinikken er akkrediteret jf. den danske kvalitetsmodel den 16/1-2020, med alle indikatorerer helt opfyldt. Gyldighedsperiode 16/1-2020 til 12/3-2023.

Surveyteamets sammenfattende konklusion:
Speciallæge i reumatologi med en lægesekretær. Der er gode patientforløb, der er stor fokus på patientsikkerhed og især sektorovergange. Der tages læring af alle hændelser i klinikken. Der arbejdes systematisk med kvalitet og kvalitetsudvikling og forbedring. Alle indikatorer er helt opfyldte.”

Læs hele akkrediteringsrapporten her.

Vi arbejder for din tilfredshed

Som endnu et led i bestræbelsen på at øge kvaliteten af din patientoplevelse deltager klinikken i den i overenskomsten mellem RLTN og FAPS aftalte patienttilfredshedsundersøgelse. Læs rapporten her.

Tilsynsrapporten, patienttilfredshedsundersøgelse samt klinikkens privatlivspolitik er alle præsenteret i klinikkens informationsmappe placeret i venteværelset.

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse, ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere.