Meld afbud

Meld afbud minimum 24 timer inden din konsultation

Er du forhindret i at møde op til din aftalte konsultation? Så er det vigtigt, at du kontakter klinikken og melder afbud minimum 24 timer inden den aftalte tid. Derved kan en anden patient få glæde af tiden, ligesom du har mulighed for at få gavn af andre patienters afbudstider.

Derfor er det vigtigt at melde afbud

Glemmer du at melde afbud minimum 24 timer før din konsultation, er klinikken nødsaget til at opkræve et udeblivelsesgebyr på 250 kr. En udeblivelse går nemlig ikke kun ud over klinikken, men også andre patienter, der står på venteliste og kunne have haft glæde af din tid. Forsinkelser og udeblivelser er et forstyrrende element i klinikkens planlagte program. Ordningen er derfor lavet med et ønske om at øge kvaliteten af både din og andre patienters konsultation. For at mindske antallet af udeblivelser er gebyret altså en foranstaltning, klinikken ser sig nødsaget til at have.

Sådan melder du afbud

Du melder afbud ved at kontakte klinikken på telefon: 66 14 14 41 eller gennem www.lægevejen.dk.
Telefonen er åben i tidsrummet: mandag til torsdag kl. 08.30 – 10.00.

Ringer du og melder afbud inden for det nævnte tidsrum, er vi forstående over for, at du ikke har mulighed for at møde op til din konsultation. Du bør dog være opmærksom på, at telefontiden kan være belastet, og at det kan være svært at komme igennem. Kontakt derfor klinikken i god tid, hvis du på forhånd ved, at du er forhindret i at møde op.

Få hjælp til at huske din tid

Vil du have hjælp til at huske din tid? Din reumatolog i Odense tilbyder at sende en påmindelses-SMS tre dage inden din konsultation i klinikken. Vi skal bare bruge dit telefonnummer, som du oprettes med, når du booker en konsultation første gang.

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse, ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere.