Kontakt

Kontakt din reumatolog i Odense

Ønsker du at kontakte klinikken, kan du gøre det telefonisk mandag-torsdag i tidsrummet 08:30-10:00 eller på www.lægevejen.dk. Telefontiden er forbeholdt tidsbestilling, men du har også mulighed for at forny din recept, at ændre din tid eller få svar på eventuelle spørgsmål.

Lægevejen – en sikker selvbetjening

Hjemmesiden www.lægevejen.dk er den sikrede mailforbindelse, hvor al samtale mellem dig og lægen kan ske fortroligt. Af hensyn til patientsikkerheden og dine personfølsomme oplysninger er det udelukkende denne mailforbindelse, der må benyttes. Du kan altså ikke bruge din private mail til at komme i kontakt med reumatologen.

Er du ny patient, vil du blive oprettet på www.lægevejen.dk af sekretæren Bettina Christensen første gang, du henvender dig i klinikken. Når du er blevet oprettet som bruger, kan du logge ind med dit brugernavn (CPR-nummer) og adgangskode eller med Nem ID. Herefter kan du komme i kontakt med lægen.

På Lægevejen kan du:

  • skrive korte beskeder
  • melde afbud
  • bestille medicin ordineret af speciallægen

Kontakter du lægen via. Lægevejen, kan du normalt forvente svar inden for 3 arbejdsdage.

Bestil tid telefonisk

Vær opmærksom på, at du ikke kan booke en konsultation i Lægevejens kalender. Al tidsbestilling skal ske telefonisk i klinikkens telefontid. Når du personligt kontakter klinikken, har vi også bedre mulighed for at afsætte den nødvendige tid til din konsultation. Det giver dig i sidste ende et større udbytte af konsultationen og en bedre patientoplevelse.

Du kan læse mere om tidsbestilling her.

Kontaktoplysninger:

Jannie Beier
Reumatolog I Odense
Skt. Anne Plads 2, 4. Sal
5000 Odense C
Telefon: 66 14 14 41 mandag til torsdag kl. 08.30 – 10.00

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse, ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere.